Руски треньор захапа Йоканович: Няма смисъл да храним такива чужденци


Руски треньор захапа Йоканович: Няма смисъл да храним такива чужденци
Снимка: Getty Images/Guliver

1642 0

На критики беше подложен в Русия бившият треньор на Левски Славиша Йоканович. Сърбинът води Динамо (Москва), който в последните си 3 мача спечели общо 4 точки, а днес загуби от Криля Советов с 0:2. Йоканович бе разкритикуван от бившия наставник на Динамо Сергей Силкин.

"Имаме достатъчно квалифицирани руски треньори, които определено биха се справили също толкова добре. Още не съм видял нищо ново. Отборът изигра 3 мача и загуби 4 точки. Тази година е 100-годишнината на клуба, говореше се за титла, но мисля, че с тази игра отборът няма да се вдигне по-високо от средата на таблицата", заяви Силкин, цитиран от руски издания.

"Да, дори Коливанов, който игра 10 години в Италия, когато най-добрите играчи бяха събрани там. Йоканович е неразбираем треньор, работил е в отбор от второто ниво на Англия. Никога не съм чувал за този треньор. Какъв е смисълът да храниш такива чужденци?", допълни руснакът.

За справка: Йоканович водеше английския Уотфорд и през 2015 г. го вкара във Висшата лига след 8 години отсъствие. Сърбинът води Левски през 2013 година. През 2018 г. Йоканович бе спряган и за мениджър на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички