Люти спорове в мрежата: щяхте ли да разпознаете Мбапе и Хакими на улицата? (ВИДЕО)


Люти спорове в мрежата: щяхте ли да разпознаете Мбапе и Хакими на улицата? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2340 0

Килиан Мбапе и Ашраф Хакими са едни от най-добрите приятели сред известните футболисти извън терена, като двамата решиха да прекарат известно време зад Океана и да посетят двубой от NBA.

Суперзвездите на европейския и световен футбол обаче не пропуснаха да прекарат малко време и по улиците на Ню Йорк, но с условието, че са дегезирани и самоличността им е добре прикрита. 

Те обаче отново успяха да съберат вниманието в социалните мрежи, след като бяха разпознати и в медиите бързо се завъртя видео, на което двамата играчи на ПСЖ са сред минувачите пред улична банда в центъра на мегаполиса.

В коментарите обаче хиляди потребители влязоха в спор дали всеки би познал двете звезди на не чак толкова известния в Северна Америка - футбол, които часове по-рано получиха специално внимание от NBA.

Част от коментиращите споделиха, че вероятността Хакими да бъде разпознат е доста по-малка, докато други дават пример, че звезди на американския футбол в Европа също не биха били разпознати.

Вижте в каква класация за 2022 г. се извиси Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички