Мбапе юрка шефовете на ПСЖ да вземат Усман Дембеле


Мбапе юрка шефовете на ПСЖ да вземат Усман Дембеле
Снимка: Getty Images

1786 0

Звездата на Пари Сен Жармен – Килиан Мбапе, държи клубът да привлече Усман Дембеле от Барселона възможно най-скоро. 25-годишният французин, който играе за каталунците, беше с изтичащ договор през идното лято, но наскоро се договори с клуба за нови две години.

Така Дембеле вече влиза в последните 18 месеца по тази договорка, което може да принуди Барса да го продаде, за да генерира някакви финанси с оглед лошото финансово състояние на клуба. През миналия януари „блаугранас“ не успя да махне играча, но сега по всичко личи, че ПСЖ ще предприеме офанзива за него.

Челси и Манчестър Юнайтед също имат интерес към бившия футболист на Борусия Дортмунд, но при наличието на ПСЖ, то е малко вероятно той да продължи кариерата си в Англия.

Според испанската преса, Мбапе лично е информирал шефовете на ПСЖ да направят сделка за Дембеле, който е считан за много близък приятел на младия голаджия на френския гранд. На Мондиал 2022 Дембеле вкара два гола в седем мача, но беше изваден преди края на първото полувреме на финала срещу Аржентина поради слаби изяви.

През този сезон той има за Барселона пет гола и седем асистенции в 21 мача от всички надпревари. А ще остане ли капитанът на парижани в клуба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички