Стивън Джерард е кацнал в Истанбул - поема Трабзонспор скоро?


Стивън Джерард е кацнал в Истанбул - поема Трабзонспор скоро?
Снимка: Getty Images

1020 0

Доскорошният наставник на Астън Вила - Стивън Джерард, е кацнал в Турция и се очаква много скоро да поеме местния гранд Трабзонспор, информира турското издание "Karar".

Според информацията Стиви Джи е отлетял за Истанбул по-рано тази седмица за вечеря с Ертугрул Доган, който се бори за президентското място в турския клуб.

Изданието добавя, че Доган, който в момента е едновременно вицепрезидент и председател на клуба, е "сигурен", че ще назначи Джерард, ако спечели предстоящите избори за поста. Към момента турският тим е шести в таблицата, след като спечели 11 мача този сезон и остава в борбата за европейските турнири.

Безработният Джерад

Легендата на Ливърпул е без работа, откакто беше уволнен от Астън Вила през октомври след поредица от шест поражения в 11 мача, което ги остави само едно място над зоната за изпадане.

Джерард напусна Рейнджърс за Вила през ноември 2021 година, след като си осигури титлата в Шотландската Висша лига през предходния сезон. Неговият отбор натрупа цели 102 точки по време на кампанията, в която спечели титлата и остана непобеден.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джерард е спряган за треньор и на богат европейски гранд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички