Край на сагата: Кевин Дюрант остава в Бруклин Нетс


Край на сагата: Кевин Дюрант остава в Бруклин Нетс
Снимка: Getty Images

1791 0

Бе сложен край на най-голямата сага в НБА това лято, а именно - голямата звезда на лигата Кевин Дюрант, е решил да остане в Бруклин Нетс, информира главният мениджър на тима Шон Маркс.

Припомняме, че двукратният носител на наградата за най-полезен играч на финалите в лигата на извънземните поиска от ръководството на "мрежите" да бъде трейднат преди началото на сезона. Спрягаше се отбора на Далас Маверикс за негова нова дестинация, но Маркс информира, че с Кей Ди е постигнато съгласие и той ще остане в Бруклин.

"Стив Неш, аз и екипът ни се видяхме с Кевин и неговия агент, проведохме сериозен разговор и решихме да продължим съвместната си работа. Сега всички заедно се фокусираме само върху баскетбол и върху това да спечелим титлата", сподели Маркс.

Контрактът на Кей Ди с Нетс изтича в края на сезон 2025/26. Двукратният шампион премина в Бруклин през 2019 година, а през изминалия сезон записа статистика от 29.9 точки, 7.4 борби и 6.4 асистенции средно на мач. Феновете на "мрежите" с нетърпение чакат новия сезон и вярват, че точно Дюрант е човекът, който да донесе толкова силно исканата титла в "Barclays Center"

ВИЖТЕ ОЩЕ: НБА ще провежда мачове и извън САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички