Ивайло Петев не подмина лошото съдийство дори след семейна трагедия


Ивайло Петев не подмина лошото съдийство дори след семейна трагедия
Снимка: БГНЕС

2215 0

Актуалният наставник на Университатя Крайова - Ивайло Петев, отправи критики към местни съдии, след като възпитаниците му пропиляха преднина от два гола при домакинството си на Поли Яши. 

Петев прави добър период в Румъния

Срещата от 20-ия кръг на местния елит се изигра в съботния следобед, само няколко часа след семейната трагедия, която разтресе Петев. Първоначалното българинът бе заявил, че няма да говори пред медиите, защото се отправя директно към България, но в крайна сметка се проведе пресконференция. 

Коментарът на Петев

На събитието след футболната среща Петев се изказа срещу съдийската бригада, макар че подчерта нивото на някои арбитри отвъд Дунава:

"Румъния има качествени рефери, досега не съм коментирал съдийството, но всеки човек си има лимит. Човек може да е спокоен, но това не е безкрайно състояние. Имаше няколко ситуации, които ме озадачиха като крайно решение. И не мисля, че Маркович беше в засада в онзи момент. Вече това не е важно, но загубихме две точки".

В момента тима от Крайова е трети с равни точки на втория - Клуж (33 т.). Изоставането от актуалния лидер обаче е сериозна - ФКСБ е лидер с 41 пункта. 

Още: Само в SportLive! Иван Чворович жегна Петев, каза има ли оферти за Неделев и отсече: Тошко ще бъде основна фигура в Лудогорец

Ивайло Петев дебютира с успех, но се оплака след мача: Едно нещо не ми хареса

Ранен гол, но и драма в края: Ивайло Петев стартира с победа в Румъния

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички