Григор Димитров показа интересна гривна и попита: Сега ще имам ли нов прякор? (СНИМКА)


Григор Димитров показа интересна гривна и попита:  Сега ще имам ли нов прякор? (СНИМКА)
Снимка: Grigor Dimitrov/Facebook

2690 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е изключително активен в профила си в Instagram. Особено след появилите се информации, че вече не е заедно с Мадалина Генеа. Нещо, което все още не е потвърдено от двамата.

Нов прякор за Григор

В едно от последните си "сторита" той публикува снимка, на която се вижда, че има нова гривна и задава любопитен въпрос. Григор показа гривна, на която част от елементите образуват надписа Slicey. "Сега ще имам ли нов прякор?", попита Димитров, като възможните отговори са "да" и "не". Така че няма да е изненада, ако бъде наричан "Краля на подсечения удар".

Припомняме, че Димитров години наред бе известен в спорта като "Бейби Федерер" заради приликата в стила на игра с този на швейцарската легенда. Прякор, който никак не се нравеше на българина.

В момента Григор е във Виена, където е в очакване на първия си двубой. За турнира има кошмарен жребий, като негов първи съперник ще бъде италианецът Лоренцо Музети, като има поне 2 причини, поради които да се надява, че ще го победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички