Мадалина Генеа нанесе голям удар по реномето на прелъстител на Григор


Мадалина Генеа нанесе голям удар по реномето на прелъстител на Григор
Снимка: Instagram

20631 0

Раздялата между Григор Димитров и Мадалина Генеа продължава да е тема в медиите в Европа и по света. И двамата не са говорили за края на отношенията си, но пуснаха публикации в социалната мрежа, които индиректно насочват към бившия им партньор.

Големият удар направи румънката, която написа скоро след слуха за раздялата следното: "Да се откажеш от временно забавление, за да натрупаш постоянна стабилност, не е загуба". Димитров реагира с "Лоялността не се купува с пари".

Думите на Генеа обаче накараха редица издания да смятат, че тя е тази, която е зарязала тенисиста. Нещо, което досега се случи на Гришо само във връзката му с Мария Шарапова.

Рускинята обаче се раздели с българина приятелски, докато с Мадалина изглежда е имало скандал. Реномето на Григор като прелъстител вече пострада, след като словенското издание slovenskenovice.si написа: "Една от най-сексапилните жени в света изгони по брутален начин спортен прелъстител".

Медията споменава, че има 2 версии за разрива между влюбените - отказан заем за половин милион евро и изневяра от страна на спортиста. И припомня, че във връзката си с Никол Шерцингер Гришо ѝ е изнерверявал "на всяка крачка". А майката на Григор била доволна от раздялата, ето каква снаха иска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички