Голям резил в Испания: Десетки фенове припознаха играч и не го пуснаха (ВИДЕО)


Голям резил в Испания: Десетки фенове припознаха играч и не го пуснаха (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3140 0

До изключително любопитен момент се стигна около контролата между Валенсия и Астън Вила в събота вечер. Известните отбори решиха да загреят със здрава проверка помежду си за новия сезон, но това доведе до любопитен гаф.

Обърканите, но доволни, фенове

Той е свързан най-вече с фенове на Валенсия, които видимо не бяха до крайна степен запознати със съперника си. Това обаче не ми им попречи да се снимат и да си вземат автографи от "футболист" на Астън Вила. 

В социалните мрежи моментално започнаха да се подиграват със запалянковците, тъй като тимът от Острова не разполагал с подобен играч. Така остава неясно дали минувачът, който между другото се отнася отлично с "прилепите", е търсил нарочно реакцията им или всичко се е получило спонтанно.

На терена Астън Вила спечели като гост на "Местая" с 2:1, като попадението на домакините дори бе след автогол в самия край. Така английският тим загря подобаващо за новия сезон във Висшата лига. 

Следете всичко най-любопитно от световния футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички