Гол на Красимир Балъков остава незабравим по стадионите в Португалия (ВИДЕО)


Гол на Красимир Балъков остава незабравим по стадионите в Португалия (ВИДЕО)
Снимка: Gary M Prior/Allsport

29629 0

През последните дни стана ясно, че племенникът на българската футболна легенда - Красимир Балъков, Марио се приближава до професионалния футбол, след като е започнал подготовка с представителния отбор на Етър.

20-годишният офанзивен футболист записа силна есен в третодивизионния Янтра (Полски Тръмбеш) и сега има голямата възможност да се бори с "виолетовите" за завръщане в елита през пролетта. 

Въпросните информации дадоха чудесна причина да се разровим в миналото на Красимир Балъков, който остава в историята на родния футбол с участието си на Мондиал 1994, титлата от Първа лига на Етър - 3 години по-рано и не на последно място с кариерата си в чужбина. 

Именно и с екипа на Спортинг Лисабон идва един от най-красивите голове на 56-годишния ветеран. Балъков има над 40 гола в приблизително 140 двубоя за португалския тим, който е трамплин за по-нататъшния му период в Щутгарт. 

Попадението на атакуващия полузащитник срещу Сетубал обаче остава незабравимо, тъй като рядко в днешно време се виждат толкова изящни рейдове. 

Българският бивш национал стартира от центъра на терена при гостуването на Спортинг, справи се с противников играч, премина между още двама и финтира стража, за да вкара страхотното си попадение. 

Следете най-актуалните новини от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички