Балъков: Имаме шанс за Евро 2024, съдиите не владеят ВАР технологията


Балъков: Имаме шанс за Евро 2024, съдиите не владеят ВАР технологията
Снимка: БГНЕС

1159 0

Бившият звезден национал и селекционер на България - Красимир Балъков, коментира нивото на настоящия сезон в Първа лига, като не подмина и случващото се около "лъвовете".

Специалистът заяви, че те имат своите шансове за Европейското първенство през 2024 г., но ще трябва да надградят представянето си от първите срещи под ръководството на Младен Кръстаич.

"Тази година първенството е интересно и равностойно. Наблюдава се тенденция за по-голяма конкуренция. Лудогорец обигра много нови състезатели и държи добро ниво", обясни ветеранът пред БНТ.

"Някои са за ВАР, други са против. Системата не е на базата на виждания и тенденции, а на факти. Не трябва да бъде накъсвана играта. Тълкуването на ситуациите трябва да се изчисти. Самите съдии не владеят технологиите по най-добрия начин“, обясни Бала относно спорното използване на ВАР по родните терени.

Специалистът не скри и удовлетворението си от играта на "трикольорите" след акостирането на новия селекционер:

"Младен Кръстаич е правилният човек в правилното време. Той е балканец, който знае манталитета ни. България е в доста добра група. Унгария и Сърбия са доста силни отбори. Ако момчетата продължат, при всички положения имаме шанс да се класираме".

Вижте в каква битка влязоха Балъков и Стоичков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички