Ботев Пловдив ще води преговори за треньорския пост с легенда на България от САЩ' 94?


Ботев Пловдив ще води преговори за треньорския пост с легенда на България от САЩ' 94?
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2838 0

След като във вчерашния 7 декември стана ясно, че пътищата на Ботев Пловдив и Азрудин Валентич се разделят, започнаха да се появяват множество информации за това кой ще бъде новият старши треньор на "канарчетата".

До момента бяха изредени имената на Георги Дерменджиев, Стамен Белчев, хърватина Домагой Косич и сърбина Неманя Милованович... Към тях вече можем да добавим и това на известния бивш наш футболист Красимир Балъков!

"24 часа" пише, че легендата на България от Мондиал 94 в САЩ ще проведе преговори с ръководството на "жълто-черните" и ако те са успешни - ще бъде обявен за нов наставник на отбора в края на следващата седмица.

*За последно 56-годишният Балъков работеше в ЦСКА 1948, но напусна през лятото на 2021 година. Той има богат треньорски опит и се е подвизавал в Литекс, Етър Велико Търново и Черноморец Бургас, а зад граница в Грасхопър, Санкт Гален, Хайдук Сплит и Кайзерслаутерн. Бала бе начело и на националния отбор на България през 2019 година!

*Припомняме, че вчера се появиха информации, че Любослав Пенев ще подаде оставка като треньор на ЦСКА 1948 и може да се насочи към Ботев Пловдив!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички