Германски национал се забърка в скандал: Ритал в корема бременната си жена!


Германски национал се забърка в скандал: Ритал в корема бременната си жена!
Снимка: Getty Images

2928 0

Германският национал Нико Шулц се оказа в центъра на голям скандал. Левият бек на Борусия Дортмунд е обвинен от бившата си приятелка, че той я е ритал в корема, докато тя е била бременна и две седмици по-късно е трябвало да роди.

Най-тиражираният германски вестник "Bild" съобщава, че разполага с доказателства за извършената гнусна постъпка от 29-годишния футболист. Налице са и копия от разговори между Шулц и бившата му приятелка в приложението WhatsApp.

Полицията вече е започнала разследване на случая, който е от август 2020 г. Домът на германския национал е бил претърсен и са иззети доста материали, които се считат като доказателства за вината му. Запознати коментират, че целият случай е описан в папка от 76 страници. 

Налични са документи и за минали физически посегателства на Шулц срещу жената, с която е имал няколкогодишна връзка. През март 2020 г. тя му е пратила в WhatsApp свои снимки от болницата, където е била приета заради нанесен ѝ побой. Месец по-късно в чат тя го пита, защо я е блъснал на земята и влачил за косата по пода. Всеки път той е отговарял с извинения и обещания за прегръдки и целувки.

Според информацията на изданието, адвокатите на Нико Шулц са опитвали да принудят жертвата да не подава жалби срещу футболиста. Играчът на Борусия пък се е опитвал да я принуди да изтрие чатовете с него, за да се заличат и споделените снимки с нараняванията на жената.

Нико Шулц е роден в Берлин. Баща му е италианец, а брат му Джан Лука също е футболист. Кариерата на Шулц започва в Херта, а след това преминава през Борусия (Мьонхенгладбах) и Хофенхайм. През 2019 г. става част от Борусия (Дортмунд). Има 12 мача и два гола за националния отбор на Германия.

Вижте още: Абсурдно: Заради ангажимент към отбора футболист пропусна сватбата си, брат му го замести

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички