Битката на футболните съпруги: Рууни победи Варди в съда


Битката на футболните съпруги: Рууни победи Варди в съда
Снимка: Getty Images

5389 0

Kолийн Руни, съпруга на бившия капитан на националния отбор на Англия - Уейн Руни, спечели делото за клевета, което бе заведено срещу нея от Ребека Варди, съпруга на нападателя на Лестър и бивш английски национал Джейми Варди.

Обвиненията между двете футболни съпруги започнаха през 2019 година и се превърнаха в истинска сензация за таблоидите във Великобритания, заради което и делото бе следено с голям интерес.

В профила си в Туитър Колийн Руни обвини публично Ребека Варди, че е предоставяла на таблоида "Сън" информация от личния й профил в Инстаграм.

Колийн посочи именно Ребека като отговорна за това, че след като е публикувала различни неща, видими само за определени акаунти, единствената изтекла информация в "Сън" е била тази, до която е имала достъп съпругата на капитана на Лестър.

През лятото на 2020 година Ребека Варди започна дело срещу Колийн Руни за клевета, като процесът завърши през май тази година, а решението на съдия Карън Стейн се очакваше в близките седмици.

В посочените днес мотиви от съдия Стейн става ясно, че "Колийн Руни успешно е доказала обвиненията си към Ребека Варди, които до голяма степен са верни".

Вижте още: Фен на Евертън вдигна на крака 30 000 на "Гудисън Парк" с гол от дузпа (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички