Пореден скандал за изнасилване: Обвиниха играч на Арсенал в посегателство


Пореден скандал за изнасилване: Обвиниха играч на Арсенал в посегателство
Снимка: Getty Images

3719 0

Полузащитникът на Арсенал - Томас Партей е обвинен в изнасилване. Това твърди "Pulse Nigeria". Според източника 29-годишният ганайски играч е обвинен в посегателство към момиче, пожелало анонимност. Тя сподели екранни снимки на съобщенията, разменени с Партей.

" Томас Партей е сериен изнасилвач, който имаше късмет, защото датата, на която реши да ме изнасили по време на нашата обща ваканция, беше 10 дни преди Обединеното кралство да промени законодателството, което позволява на полицията да разследва престъпления, извършени извън страната.

Той ме изнасили, остави ме в безсъзнание в леглото, след което отиде на парти в Ибиса, върна се, изсмя ми се в лицето и каза, че не мога да му откажа", написа момичето с никнейм "deffonotchaur" в социалната мрежа "Туитър".

Момичето също така заяви, че й е платено, за да не говори за този инцидент. Партей и адвокатите му все още не са отговорили на обвиненията на жената в изнасилване.

През юли играчът беше обвинен в насилие от съпругата си - Сара Бела, която е модел. Според публикации в медиите причината била, че той отказал да й предложи брак.

Вижте още: Битката на футболните съпруги: Рууни победи Варди в съда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички