Флойд Мейуедър иска по 10 хиляди, за да участва в подаст


Флойд Мейуедър иска по 10 хиляди, за да участва в подаст
Снимка: Getty Images/Guliver

1541 0

Съвсем наскоро стана ясно, че един от най-добрите боксьори на планетата и определено най-богатият такъв - Флойд Мейуедър, е искал нищожна сума пари, за неговите стандарти, за да вземе участие в подкаст. 

Тези новини бяха разкрити от известния британски YouTube-ър Браян Дейвис, познат още като True Geordie. Самият той има канал с близо 2 милиона последователи. Ето какво сподели той за Мейуедър в подкаста си:

"Преди време разбрах, че с Флойд имаме общ познат. Свързах се с него и попитах дали ще може да уреди Флойд да дойде при мен и да запишем епизод заедно. Той ми обеща, че ще направи всичко възможно", каза Дейвис.

"По-късно получих отговор, в който пишеше, че Флойд иска 10 хиляди паунда, за да дойде и да си поговорим в епизода. Бях изненадан, той има милиони, ако не и милиарди и иска 10 хиляди? Наистина не го разбрах", добави още британецът в епизод на своя подкаст.

Историята бързо се разпространи из социалните мрежи. Мнозина останаха изненадани от факта как богаташ като Флойд иска подобна сума, за да вземе участие в предаване, а други се възхитиха от решението му, заявявайки, че точно така човек остава богат за по-дълго време.

Сега на Флойд Мейуедър му предстои още един демонстративен мач, в който ще се изправи срещу друг YouTube-ър Дежи Олатунджи, който е брат на  KSI.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мейуедър и Макгрегър влизат в нов епичен сблъсък?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички