Автомобилен гигант забрани на Флойд Мейуедър да купува от колите му


Автомобилен гигант забрани на Флойд Мейуедър да купува от колите му
Снимка: Getty Images

2220 0

Бившият боксьор Флойд Мейуедър попадна в черния списък на известният автомобилен производител Bugatti. Той получи забрана да купува автомобилите на компанията, след като направи ход, с който ядоса мениджмънта.

Американецът винаги е бил обсебен от парите, което му спечели прозвището "Човекът с парите". Той остана непобеден в 50 битки, а състоянието му се оценява на 1,2 млрд. долара. Мейуедър непрестанно се хвали с луксозните си автомобили, скъпи часовници и бижута, като не веднъж е бил мишена на критики по този повод.

Сега обаче Мейуедър има нещо, което не може да си купи. Той има огромна колекция от автомобили, но няма право да купува Bugatti. Компанията е поставила боксьора в черния списък.

Преди време той е имал специално отношение и привилегии като VIP клиент, но всичко се променя, когато става ясно, че Мейуедър е продал една от колите за много повече пари, отколкото я е купил, а това води до доживотна забрана за покупка на нов автомобил.

Разбира се Мейуедър направи следващ ход, с който отговори на удара. Бившият боксьор е започнал да промотира един от основните конкуренти на Bugatti Lamborghini.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички