Велико: Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър влизат в нов епичен сблъсък!


Велико: Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър влизат в нов епичен сблъсък!
Снимка: GettyImages

3394 0

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър изненадващо обяви, че преговаря за нов сблъсък срещу ММА звездата Конър Макгрегър. Двамата премериха сили през 2017 година, когато Мейуедър излезе победител, а сега водят разговори за нова битка през 2023-а.

Потенциалният сблъсък обаче може да бъде с демонстративен характер, като такова е желанието на Мейуедър. Боксьорът прекрати професионалната си кариера с 50 победи на ринга и нито една загуба, но продължава да се бие в демонстративни мачове.

“Не се стремя към битки, в които може да бъда наранен. Така че нямам нищо против да се изправя срещу някой като Конър Макгрегър или ютюбърите. Но нищо опасно, при което да получа сериозни поражения”, заяви Мейуедър пред Daily Mail.

“Все още не сме решили дали ще става въпрос за демонстративен двубой с Макгрегър или за истински. Аз лично предпочитам да е демо мач. Сега първо ми предстои срещата с Микуру Асакура, след това имам още един демонстративен двубой в Дубай през ноември и догодина ще е с Конър”, добави още Мейуедър.

Още в края на юли се появиха информации за нов мач между Макгрегър и Мейуедър, но с условие ММА боецът да свали 16 килограма (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички