Донарума наруши мълчанието след обира: Неистови моменти на дълбок ужас


Донарума наруши мълчанието след обира: Неистови моменти на дълбок ужас
Снимка: Getty Images

3230 0

Вратарят на ПСЖ Джанлуиджи Донарума разказа за нахлуването и обира в дома си, като го нарече "най-лошото чувство, което можеш да изпиташ". 24-годишният италиански вратар и неговата партньорка Алесия Елефанте бяха вързани и ограбени в дома си в осми район на Париж през нощта на 20 юли.

Те загубиха лични вещи на стойност около 500 000 евро. След като се освободиха в ранните часове на 21 юли, двамата избягаха в луксозен хотел, преди да докладват за инцидента на парижката полиция.

Наруши мълчанието след шокиращия обир

"Мисля, че това е най-лошото чувство, което можеш да изпиташ, да се окажеш в три сутринта с непознати хора в къщата си. Бях обездвижен и Алесия беше принудена да ни предаде всичко ценно. Не мога да навлизам в много подробности, текат разследвания и сега съм на път към френската полиция, за да се опитам да им предам всичко, което се случи", споделя той.

"Тази сутрин аз и моята годеница трябваше да напуснем апартамента, за да могат да се извършат разследванията, и временно останахме в хотел.. Страхът беше толкова голям, най-вече, че нещо може да се случи на Алесия. Бях безсилен, вързан, не можех да направя нищо. Не говоря толкова добре френски и беше трудно да обясня на тези хора къде е всичко. И с тях беше Алесия, продължава да е уплашена до ден днешен. Наистина неистови моменти на дълбок ужас, особено страх за нея. Страх, че може да я наранят", допълва той.

Донарума се присъедини към ПСЖ през юли 2021 г., след като напусна Милан със свободен трансфер, подписвайки петгодишен договор с гранда от Лига 1.От пристигането си той има 72 мача във всички състезания, като запази 23 чисти мрежи и допусна 75 гола. Има и 54 мача за националния отбор на Италия. По-рано във Франция дори обяви, че вратарят има рана на глава, след като първоначално е бил ударен там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички