Не се забавиха! Има първо предложение за Килиан Мбапе, но не е от Реал Мадрид


Не се забавиха! Има първо предложение за Килиан Мбапе, но не е от Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

3408 0

Голямата новина около Килиан Мбапе е, че ПСЖ го остави извън състава за предсезонното турне в Япония. Това е категоричен знак, че френският клуб иска да продаде звездата си това лято, за да не го изпусне без трансферна сума след една година.

ПСЖ гради бъдеще без Мбапе

Френският шампион е убеден, че Мбапе има предварително споразуемение да се присъедини към Реал Мадрид през 2024 г., след като информира  клуба с писмо по-рано това лято, че няма да задейства едногодишното удължаване на договора си.

Сега парижани се опитват да изградят бъдещето си без Мбапе, а последният голям ход на клуба оказва натиск върху капитана на Франция или да напусне това лято, или да подпише удължаването с една година, което му попречи да напусне със свободен договор в края на сезон 2023/24. ПСЖ му даде краен срок до 31 юли да направи това.

Реал Мадрид не е единственият кандидат

Не само Реал Мадрид обаче се интересува от Мбапе. Според Foot Mercato Саудитска Арабия има желание да подпише с нападателя на ПСЖ, чиято официална позиция остава, че иска да остане в шампиона на Лига 1 през следващия сезон.

След като не успя да привлече Лионел Меси в държавата от Персийския залив, саудитското правителство е готово да направи огромна оферта за договор за Мбапе, за да може той да се присъедини към Ал Хилал. Съвсем наскоро наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти категорично отказа да коментира всички спекулации около Мбапе и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички