Брутален обир прати Донарума и приятелката му в болница


Брутален обир прати Донарума и приятелката му в болница
Снимка: Getty Images

4283 0

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума и приятелката му са в болница, след като са станали жертва на брутален обир на дома и в Париж. Според информацията на "Actu17" крадци са нахлули в дома им във френската столица тази нощ, като са съблекли и вързали двамата, преди да откраднат вещи на стойност около половин милион евро.

Донарума и партньорката му са били оставени голи и вързани в дома си, като все пак са намерили начин да се измъкнат и да потърсят помощ в намиращ се наблизо хотел, където персоналът е извикал линейка. Двамата си били откарани в болница в състояние на силен шок, но са без сериозни наранявания.

24-годишният италианец е част от ПСЖ през последните два сезона, в които спечели титлата на Франция два пъти, но все по-усилено се говори, че той иска да си тръгне от "Парк де Пренс".

Ужасяващият инцидент от тази нощ може окончателно да елиминира шансовете стражът да продължи да играе за парижани. Физически последици имаше за приятелката му и обирът на Джъстин Клуйверт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички