"Скри си главата, но си показа прелестите": Джорджина не се справя с правилата (СНИМКИ)


"Скри си главата, но си показа прелестите": Джорджина не се справя с правилата (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

6311 0

Още когато стана официално ясно, че Кристиано Роналдо ще заиграе в Саудитска Арабия, започнаха въпросите какво ще бъде различно за португалеца. Във всяко отношение - не само във футболно. Бе намесена дори Джорджина Родригес.

Годеницата на петкратния носител на "Златната топка" е редом до любимия си във всеки важен мач и момент. Тя обаче често е критикувана заради склонността си да си качва по-провокативни снимки и видеа на тялото.

От тази гледна точка мнозина коментираха как и всъщност дали Джорджина Родригес ще продължава да го прави. Или най-малкото как ще се облича, когато живее в Саудитска Арабия. Как се появи аржентинката на първия официален двубой на Роналдо?

Кристиано дебютира за Ал Насър при минималната победа с 1:0 над Етифак, а на трибуните бе Джорджина Родригес. За мача бе с фланелка на Роналдо, дълги дънки и палто (можете да видите по-долу на снимките) - справи се със задачата.

На Joy Awards 2023 в Рияд - събитие, което е отпреди дебюта на Кристиано, обаче Джорджина не се справи със задачата. Въпреки че бе покрила главата си, тя получи сериозни критики, че се виждат твърде много от "прелестите ѝ" - иначе казано - гърдите.

И тези снимки можете да видите по-долу в материала и да прецените за себе си дали критиките са основани. Прочетете повече за строгите правила, които Джорджина Родригес трябва да спазва в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички