Кристиано Роналдо и неговата любима не могат да си намерят готвач за имението в Португалия


Кристиано Роналдо и неговата любима не могат да си намерят готвач за имението в Португалия
Снимка: Getty Images

6630 0

Кристиано Роналдо и партньорката му Джорджина Родригес се затрудняват да наемат частен готвач за имението си на стойност 17 милиона в Португалия поради високите изисквания на двойката, съобщи MailOnline.

Роналдо и Родригес се затрудняват да наемат перфектния готвач. Съобщава се, че Роналдо предлага около 5000 евро на месец за работата, но все още няма желаещи за нея.

В Португалия твърдят, че "ловът" за готвач се е проточил поради изискванията на Роналдо и Джорджина Родригес. Двойката търси главен готвач, който не само е умел в приготвянето на традиционни португалски ястия, но може също така да приготвя международни ястия. Очаква се, че в новия дом на португалеца ще има специална кухня само и единствено за японския ястия.

В момента Роналдо строи пищно имение в Куинта да Мариня, Португалия. Изграждането на имението, в което се очаква, че той ще прекара годините, след като се раздели с футбола,  трябва да приключи през юни 2023 година.

Петкратният носител на :Златната топка" е инвестирал впечатляващите 17 милиона, за да построи идеалния дом за семейството си. Въпреки огромния бюджет обаче, нещата не вървят толкова гладко, колкото се очаква.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо ще бъде капитан и ще поведе звездите на Саудитска Арабия срещу Меси и ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички