Десподов по стъпките на Бербатов: Основа стипендия "Кирил Десподов"


Десподов по стъпките на Бербатов: Основа стипендия "Кирил Десподов"
Снимка: ludogorets.com

7117 0

Суперзвездата на Лудогорец - Кирил Десподов, основа стипендия на свое име, с която ежегодно ще помага на изявени деца по пътя към успеха.

Българският национал раздаде първите стипендии в началното училище „Паисий Хилендарски“ в родния си град Кресна, което самият футболист е завършил като дете.

Той сам разкри, че не е очаквал настоящите ученици да оставят такъв отпечатък върху него, след като са се запознали за първи път. 

Новината идва броени дни, след като нападателят призна, че не иска да продължи в Разград и по работи по възможността да си осигури трансфер в чужбина.

 

Съобщението на Десподов

"Когато преди няколко месеца ме поканиха на гости в началното ми училище „Св. Паисий Хилендарски“ в родния Кресна, не очаквах, че срещата с децата там ще остави такова отражение в мен. Върнах се назад във времето и аз самият си спомних какво беше да си ученик тогава, да мечтаеш по детски, но не по-малко смело, да се бориш за целите си и да има кой да е до теб и да те подкрепя.

Реших, че сега е моментът да върна нещо обратно на училището. Затова основахме стипендия „Кирил Десподов“, с която ежегодно ще помагам на най-изявените деца по пътя към личния им връх. Днес раздадохме първите стипендии. Възхитен съм от талантливите деца, които кандидатстваха и спечелиха и съм невероятно щастлив, че се запознахме и си поговорихме. Благодарен съм, че имам възможност да помогна на толкова умни и осъзнати малчугани. В това е смисълът на успеха – да намериш начин да предадеш нататък", написа най-добрият футболист на България през последните години в социалните мрежи.

Вижте къде се опитва Кирил Десподов да си осигури трансфер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички