Десподов: Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата


Десподов: Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата
Снимка: Getty Images

4777 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов си позволи да критикува играта на своя тим и изрази надеждата си в следващия кръг "орлите" да вдигнат титлата в Първа лига над главите си.

Преди броени минути Лудогорец си върна лидерското място в първенството, след като победи Левски с 3:2. Десподов вкара първия гол за своя тим. По-рано пък претендентът за титлата ЦСКА завърши наравно 1:1 с ЦСКА 1948.

"Някак лежерно играем, допускаме да ни обърнат. Видяхме, че нашият опонент сгреши и трябваше да вземем този мач. Радвам се, че го направихме. Не беше лежерно началото, напротив. сякаш като отбележим, се дърпаме инстинктивно назад и винаги допускаме гол. Така беше с ЦСКА 1948, така беше и с ЦСКА София", започна той коментара си пред "Диема спорт".

"Това са неща, които треньорите ги виждат и ще обърнат внимание. Нека сега се радваме на победата. Остава един мач до титлата и се надявам да победим в него и да вдигнем шампионската титла", продължи Десподов.

"Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата. Не трябва да има напрежение в нас, ние знаем какво можем. Чака ни труден мач и още от утре започваме да говорим на чужденците, че ни чака изключително тежък мач в сряда", завърши той, визирайки битката с Черно море в последния кръг. А ето какъв бе коментарът на треньора на Левски Елин Топузаков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички