Кирил Десподов опитва да си уреди трансфер в Англия или Шотландия


Кирил Десподов опитва да си уреди трансфер в Англия или Шотландия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

15174 0

Българската звезда на Лудогорец Кирил Десподов се опитва да си уреди трансфер в Европа, но не къде да е, а в Англия, вероятно във Висшата лига. Това твърди вестник "България Днес", като уточнява, че вероятността националът да заиграе в Англия или Шотландия е голяма.

От март тази година за интересите на футболист номер 1 на България се грижи английската агенция "UNIVERSAL TWENTY TWO", която се е заела със задачата на му намери нов клуб. Компанията е базирана в Манчестър.

Родната легенда Стилиян Петров, който направи име в Шотландия и Висшата лига, също помага на нападателя и ще използва връзките си, за да го подпомогне.

Кирил Десподов направи най-добрия сезон в кариерата си и завърши с 19 гола и 22 асистенции. Заради това и цената му в момента е най-висока, откакто е професионален футболист. В transfermarkt.com той е оценен на 4,5 милиона евро, но в Разград се надяват, че могат да вземат и повече за правата му, пише изданието. Ето какво каза Десподов относно желанието си това лято да бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички