Дейвид Бекъм назова 3 неща, които Белингам да направи, за да успее в Реал Мадрид


Дейвид Бекъм назова 3 неща, които Белингам да направи, за да успее в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

4557 0

Бившата звезда на Реал Мадрид Дейвид Бекъм даде някои съвети на своя сънародник Джуд Белингам как да успее в Испания в интервю за Sports Illustrated. Според сегашния собственик на Интер Маями, има няколко прости стъпки, които ще осигурят успеха на английския полузащитник на "Сантяго Бернабеу".

"Първо, научи езика. Забавлявай се. Опознайте съотборниците си и се забавлявай. Това е Реал Мадрид!", заяви Бекъм.

Белингам вече следва съветите на Бекъм

А 20-годишният футболист вече предприе стъпки към последване на съвета на Бекъм, след като подписа за 14-кратния победител в Шампионска лига. Белингам разкри, че е учил испански в училище, но сега е решил да се "заеме сериозно" с изучаването на езика си с помощта на мобилно приложение. Според него испанският е "много по-лесен" от немския, който трябваше да овладее след като премина в Борусия Дортмунд.

Ще надмине ли Белингам рекорда на Бекъм в Реал Мадрид?

Въпреки че Белингам официално бе представен като играч на Реал Мадрид през летния трансферен прозорец на 2023 г. и струва първоначалните 103 милиона евро, все пак има значително по-малко шум около пристигането му в сравнение с това на Бекъм. Никой английски играч не се е появявал в повече мачове за "Лос Бланкос" от Бекъм. Той облича знаменитата бяла фланелка 150 пъти, вкарвайки 20 гола и асистирайки за още 52. Междувременно Анчелоти призна, че ще промени схемата на игра на Реал Мадрид и една от причините е именно Белингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички