Виктория Бекъм избухнала в сълзи като разбрала за трансфера на Дейвид в ПСЖ


Виктория Бекъм избухнала в сълзи като разбрала за трансфера на Дейвид в ПСЖ
Снимка: Getty Images

4459 0

По време на кариерата си Дейвид Бекъм игра за много клубове в много бляскави градове, но престоят му в Пари Сен Жермен и преместването във френската столица изглежда не са се харесали на съпругата му - Виктория.

Въпреки любовта на Виктория Бекъм към модата, тя не е била щастлива, че трябва да се премести в Париж, когато крилото игра на Парк де Пренс през последните шест месеца от кариерата си през втората половина на сезон 2012/13.

Разочарованието след обаждането от ПСЖ

Бекъм очаквала да се върне в Лондон преди обаждането от ПСЖ и той разкри как тази изненадваща възможност е смазала бившата Спайс Гърл.

"Това беше първият път, когато Виктория можеше да избере къде да се преместим, защото преди това семейството трябваше да се премести с мен", разкри Бекъм, докато говори на благотворително събитие.

"И така, тя реши да се върне в Лондон, където е нейният бизнес. На връщане към Лондон телефонът ми звънна и беше президентът на ПСЖ. Когато трябваше да обясня на Виктория, тя избухна в сълзи, защото очевидно беше почувствала, че след цялото това време ме е върнала. Но тя знаеше, че ми е била предложена възможност да спечеля още един трофей", разказа още бившият английски национал.

Бекъм с мили думи към съпругата си

Дейвид Бекъм не само е благодарен на съпругата си, че му е позволила да приеме предложението на ПСЖ, след което и спечели титлата в Лига 1 за сезон 2012/13. Но и за това как тя се е грижила за семейството през всичките тези години и е ръководила успешен бизнес едновременно.

"Тя е невероятна жена, не мисля, че съм срещал някой, който да работи толкова усърдно като нея. Тя е отдадена не само на семейството ни, но и на бизнеса си. Тя има толкова много успехи, които са постигнати чрез упорита работа през годините". Наскоро Бекъм призна, че е бил затрупан от телефонни съобщения след трансфера на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички