Да звъннеш на "бат Коко Динев", за да те запознае с майката на детето ти: Божинов с нова култова история (ВИДЕО)


Да звъннеш на "бат Коко Динев", за да те запознае с майката на детето ти: Божинов с нова култова история (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

15220 0

Един от най-талантливите футболисти на България през последните десетилетия - Валери Божинов, даде ново култово интервю пред родната футболна общественост, този път за Youtube канала на Алпер Чочев.

Във видеото бившият нападател на редица европейски грандове разказа много интересни подробности от своята кариера. Той не пропуска и историите за преместването на семейството му в Малта, първите стъпки в големия футбол, дебюта в Серия А на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отказа да премине в Барселона, тежките контузии и много други.

Той обаче като за първи път разказа и малко по-лична история около запознанството му с майката на Валери-младши - певицата Алисия, за която обаче той е използвал един от финансовите благодетели на родния футбол в близкото минало. 

"Звъннах на бат Коко Динев да ме запознае с Алисия", цитират от Тема Спорт нападателя от изказването във видеото му. Междувременно най-новото попълнение на Добруджа добави към разказите си и историите за това как е участвал в клипа на песента „Карамел“.

Плановете на Божинов за бъдещето

В началото на видеото Божинов заявява намерението си да стане актьор и да участва в сериозни филми, ако получи подобна възможност. Двамата с водещия дори разиграват кратка сцена, в която Валери играе ролята на "Божи маг".

Ето какво смята легендата на Партизан Саша Илич за Валери Божинов!

Вижте цялото интервю на Валери Божинов при Алпер Чочев:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички