Да живееш в съседство с Лионел Меси струва 25 млн. долара, бум в цените на имотите


Да живееш в съседство с Лионел Меси струва 25 млн. долара, бум в цените на имотите
Снимка: Getty Images

1719 0

Трансферът на Лионел Меси в МЛС направи истински фурор, но освен на футбола, той е оказал влияние и на други аспекти от живота в Южна Флорида. Да живееш в съседство с аржентинската звезда може да струва 25 милиона долара, като съседите на звездата от Интер Маями виждат как цените на имотите скочат.

Аржентинската икона се премести в САЩ през лятото на 2023 г., след като напусна Пари Сен Жермен като свободен агент. Той взе решение да преследва американската мечта, като се присъедини към отбора на легендата на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм на стадион "DRV PNK".

Меси, заедно със съпругата си Антонела и тримата си сина, първоначално наеха апартамент за 9 милиона долара  преди да се насочат към крайбрежно имение във Форт Лодърдейл на стойност 10,75 милиона долара. Този имот  разполага с 10 спални, спа стая, два дока за лодки, плувен басейн и балкон, който предлага зашеметяваща гледка.

Какво казват съседите на Меси?

Лионел Меси направи съседите си още по-богати

Патрик Бет-Дейвид, който е американският предприемач, автор и финансов съветник, е един от съседите на Меси, а съотборникът му Серхио Бускетс не е много далеч от същата общност. Той разказа за бума на имотите в Южна Флорида. "Така че в момента, според актуалните настроение, вече съм спечелил 25 милиона долара от собствен капитал в къщата, която притежавам.

Меси току-що се премести точно до къщата ми. Всеки иска да бъде в нашата общност. Това е затворена общност на остров само с един път, много безопасен, много защитен. Дай Боже все още е така. Сега, когато Меси е там, всички идват с лодките си, за да разгледат къщите. Ние се справяме добре". А в Интер Маями вече се премести и Луис Суарес, с който Меси бе сформирал ударно нападателно дуо в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички