С умилителен кадър - Интер Маями представи ударно Луис Суарес, той си постави висока цел (СНИМКА)


С умилителен кадър - Интер Маями представи ударно Луис Суарес, той си постави висока цел (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2252 0

Интер Маями официално обяви нов ударен трансфер. След дълго време на спекулации Луис Суарес е част от американския отбор. Уругваецът се събира с добрия си приятел Лионел Меси във Флорида, както и с другите бивши футболисти на Барселона - Жорди Алба и Серхио Бускетс.

"Няма нищо по-хубаво от това да играеш с приятели", написаха от Интер Маями на снимка, на която четири деца позират с фланелки с имената на Меси, Суарес, Алба и Бускетс. За последно той носеше екипа на бразилския Гремио, а през последната кампания се отчете с 26 гола и 17 асистенции в общо 53 мача във всички турнири.

Луис Суарес няма търпение да спечели още трофеи

Луис Суарес вече официално с нов отбор!

"Много съм щастлив и развълнуван да поема това ново предизвикателство с Интер Маями. Нямам търпение да започна и съм готов да работя, за да превърна мечтата си да спечеля повече титли с този страхотен клуб в реалност. Оптимист съм за това, което можем да постигнем заедно с нашата споделена амбиция", каза Суарес.

"Ще дам всичко от себе си, за да доставя радост на тези страхотни фенове, за които съм слушал толкова много, докато нося цветовете на Интер Маями, и с нетърпение очаквам да се събера отново със страхотни приятели и играчи. Също така нямам търпение да се запозная с новите си съотборници и треньори".

По-рано имаше информация, че 36-годишният уругвайски нападател ще се обвърже с "розовите" само за 1 година, но в контракта му ще присъства опция за удължаването му с още 12 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички