Бившият боксьор и кмет на Киев - Кличко обяви, че се развежда с жена си след 25 години брак


Бившият боксьор и кмет на Киев - Кличко обяви, че се развежда с жена си след 25 години брак
Снимка: Getty Images

2430 0

Украинската столица Киев остана без първа дама, след като бившият световен шампион по бокс в тежка категория и кмет на града Виталий Кличко обяви, че се развежда със съпругата си Наталия след 25 години брак.

" Не е тайна, че от много години живеем не само в различни градове, но и в различни държави. От много години - различни интереси, различен живот. И решихме да го формализираме. Все още сме в добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни, а животът продължава", призна Кличко и добави, че разводът е "желание и на двете страни".

Според изданието "Страна" те не са заедно от дълго време. Наталия води разгулен начин на живот в Германия и се появява в столицата на Украйна само в деня на гласуването или на значими обществени събития. Съпругата на шампиона по бокс и кмет на столицата Виталий Кличко всъщност живее сама в огромно семейно имение в престижен квартал на Хамбург. Трите им деца следват висше образование в Англия и идват на гости на майка си само през ваканцията.

Най-големият от братята Кличко дори веднъж призна, че рядко вижда жена си. Но в същото време тя фигурира в декларацията му за 2020 година.

Припомняме, че Виталий и Наталия се ожениха през април 1997 година и тази година отпразнуваха сребърната си сватба - 25 години заедно. В брака те имат три деца: Егор-Даниел (22 години), Елизабет-Виктория (19 години), Максим (17 години).

Самият кмет многократно е бил свързван със столични красавици, като певицата и активистката на FEMEN Анна Бостън и светската личност Зоряна Вишински. Говореше се, че последната дори уж му е родила незаконен син преди няколко години. Подобни слухове се появиха, след като в мрежата изтекоха писма от електронната поща на кмета. В потвърждение, заедно с кореспонденцията, бяха публикувани снимки от личния архив на Кличко с момиче на почивка.

Вижте още: Виталий Кличко нанесе тежък удар по руските боксьори

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички