Обрат: Дани Алвеш е признал, че е правил секс с обвинилата го в изнасилване


Обрат: Дани Алвеш е признал, че е правил секс с обвинилата го в изнасилване
Снимка: Getty Images/Guliver

21687 0

Показанията на Дани Алвеш по повод предполагаемото изнасилване на 23-годишна жена в Барселона няколко пъти са се сменили, твърди "El Periodico". Първоначално футболистът е отричал всички обвинения, но накрая е признал, че е имал сексуални отношения с жалбоподателката, но по взаимно съгласие.

Според "El Pais" жертвата е отказала да бъде финансово компенсирана от бразилеца. тя искала той да лежи в затвора, за да възтържествува справедливостта. Нещо повече: жената била предоставила билогични доказателства за предполагаемото изнасилване.

"La Vanguardia" пък пише, че през последните два дни, в които се намира в затвора "Брайанс 1", Алвеш почти не се е хранил. Визуално той изглежда спокоен, но емоционално не е. Говори твърде малко и до днес не се е възползвал от правото си да позвъни на някого, тъй като не може да си спомни номера на член на семейството си или друг близък.

Ако обвиненията срещу най-титулувания футболист се докажат, той е заплашен от между 4 и 12 години затвор. А ето как треньорът на Барса Шави коментира случилото се с Алвеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички