Бившата съпруга на Борис Бекер излезе със сериозни обвинения към него


Бившата съпруга на Борис Бекер излезе със сериозни обвинения към него
Снимка: Getty Images

4782 0

Шарли Керсенберг, бившата съпруга на Борис Бекер, определи бившия германски тенисист, който наскоро беше освободен след осем месеца затвор за укриване на почти три милиона евро, като "дявола", обвинявайки го, че не е помогнал на техния общ син.

" Той може да бъде чаровен и мил, когато си поиска, но може и да нарани много с думи. Той е дявол. Затворът не го направи по-добър човек. Той живее в свят, в който всичко се върти около него." , бяха думите на 46-годишния бивш модел пред "Билд".

" Не съм виновна, че той отиде в затвора. Той сам съсипа репутацията си. Не го интересува дали ние (семейството) сме добри или лоши. Преди имахме честни отношения. Когато започнах да бъда по-самостоятелна, започнахме да се караме. И защото започна да лъже за финанси. Борис обича децата си и майка си, поне по начина, по който умее да обича...", завърши тв.

Припомняме, че Бекер се обяви в несъстоятелност през юни 2017 г. с дълг от почти 60 милиона евро, свързан с имот, който имаше в Майорка, Испания. Скандалите преследват Бекер в голяма част от неговия живот, а дори успя да забърка такъв и в затвора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички