Борис Бекер се изповяда: В затвора си просто число, научих тежък урок


Борис Бекер се изповяда: В затвора си просто число, научих тежък урок
Снимка: Getty Images

1791 0

Тенис легендата Борис Бекер говори за първи път след освобождаването си от затвора и депортирането си в Германия. Той разкри за ужасния начин на живот зад решетките, но гледа на това като поука.

55-годишният бивш тенисис беше осъден през април, поради финансови престъпления. Той прекара 8 месеца при лек режим. Едно от условията за пускането му е, че той няма право да се връща в Обединеното кралство 10 години.

"В затвора си никой. Ти си само число. Моето беше A2923EV. Не ме наричаха Борис, бях число. Никой не се интересува кой си", разкри емоционално Бекер пред "Sat 1". 

Трикратният шампион на "Уимбълдън" показа истинска промяна в изказа си след случилото се. Той видимо бе изгубил част от теглото си и променил цвета на своята коса.

"Вярвам, че преоткрих човека в себе си. Човекът, когото преди бях. Научих тежък, скъп и много болезнен урок. Цялото това нещо обаче ме научи нещо много важно и струващо си. Някои от случилите се неща бяха добри.

От 6 сутринта стоя на края на леглото си и се надявам, че вратата на клетката ще се отвори. Дойдоха да ме вземат във 7:30 ч. Отвориха вратата и попитаха 'Готов ли си'. Аз отговорих 'Да вървим'! Бях опаковал всичко предварително", завърши той.

Ето какъв скандал предизвика Бекер, докато беше зад решетките

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички