Бивша номер 1 изчерви Григор Димитров: Защо припадам всеки път, когато те видя? (ВИДЕО)


Бивша номер 1 изчерви Григор Димитров: Защо припадам всеки път, когато те видя? (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/grigordimitrov

12519 0

Бившата номер 1 в света Винъс Уилямс успя да притесни най-добрия ни тенисист Григор Димитров с един перфектно зададен въпрос от нейна страна. Говорейки пред "Tennis Channel" след убедителната си победа с 6:2, 6:2 над Александър Бублик Мастърса в Париж, Димитров отговаряше на типичните за след двубой въпроси, докато се включиха питанията от "фенове".

Григор винаги привлича вниманието, не само на корта

"Не правим това през цялото време, но ще задам въпрос на фен", каза водещият на Димитров, грабвайки телефона си, за да прочете съобщение от някой, когото описа като "наш общ, скъп приятел".

"Защо припадам всеки път, когато те видя?", прочете той, докато Димитров веднага разпозна този "фен". Не друг, а Винъс Уилямс, която добави: "Мисля, че ти си най-горещият в тура".

Въпросът предизвика смях и леко изчервяване от Димитров, който е дългогодишен приятел на Винъс. Припомняме, че имаше немалко спекулации за това, че е излизал със сестра ѝ - Серена. Но всичко това е минало, а приятелството на триото все още е силно.

Преди година това потвърди и Димитров пред Tennis Channel в Индиън Уелс. "Те са толкова невероятни хора. Имам страхотни отношения с тях и съм толкова благодарен всеки път, когато могат да дойдат и да ме развеселят. Те са просто невероятни.”

Всъщност Винъс веднъж накара Димитров да покаже коремните си мускули след много предизвикване по време на предавана на живо фитнес сесия през 2020 г.. Това беше, което я накара да "припадне" тогава, а  Димитров улови препратката и даде перфектния отговор на въпроса на феновете: "Скъпа Винъс, трябва да направим още една от нашите онлайн (фитнес) сесии…". Доскоро Григор бе заедно с румънския модел Мадалина Генеа, която не спира да показва, че отношенията им не са приключили гладко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички