По-високо ранкиран, но и пълен "абонат" на Гришо: Димитров фаворит за 1/2-финалите в Париж


По-високо ранкиран, но и пълен "абонат" на Гришо: Димитров фаворит за 1/2-финалите в Париж
Снимка: Getty Images

2792 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза в четвъртфинален двубой на надпреварата в Париж, част от сериите "Мастърс 1000". 32-годишният хасковлия ще срещне по-високо ранкиран тенисист - Хуберт Хуркач. Въпреки това специалисти и анализатори дават преимущество на Гришо и го поставят в ролята на фаворит.

Григор Димитров е фаворит срещу Хуберт Хуркач на Мастърса в Париж

Това важи и за платформата за онлайн спортни залози efbet. Димитров е номер 17 в световната ранглиста, докато съперникът му от Полша заема 11-ото място в света. Коефициентът на букмейкъра за триумф на българина, с който да се класира за полуфиналите, е 1,77. Ставката пък за успех в полза на Хуберт Хуркач, който ще сложи край на сезона за Гришо, е 2,20.

Двамата са се изправяли един срещу друг общо три пъти до момента. Само при последната им среща, изиграла се през тази година в Ротердам, спорът е бил разрешен в два сета. Преди това и в Индиън Уелс, и в Монте Карло изходът идва след три части. Неизменно обаче при всичките им сблъсъци до момента краен победител е бил Григор Димитров.

Колко оспорван ще бъде дуелът между Григор Димитров и Хуркач?

Коефициентът на efbet за това Хуберт Хуркач да спечели сет в мача между тях е 1,44 и съответно 3,80 за това да се окаже единственият му спечелен в мача. Съответно пък ставката за това Григор Димитров да вземе сет е 1,27 и 4,50 за това да се окаже само той в актива му за срещата.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички