Азис за Божинов: Режеше елеци за 5000 евро от яд, за неговата любов съм гледал само филмите


Азис за Божинов: Режеше елеци за 5000 евро от яд, за неговата любов съм гледал само филмите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

58830 0

Известният български певец Васил Боянов - Азис направи любопитни разкрития по адрес на Валери Божинов в разговор между двамата известни българи. 

Всъщност футболният талант бе гост в предаването "На задната седалка с Азис", където дългогодишният му приятел бе в ролята на интервюиращ. В порталите бе споделен 30-минутен разговор между двамата, в който Божинов разкрива любопитни моменти от живота си. 

В тази връзка се включи и певецът, който си спомни история, в която Валери е "режел елеци на стойност 5000 евро" на бивша любима от гняв. Междувременно обаче Божинов бил сред най-обичащите мъже, които Азис познавал, става ясно от историята. 

Разговорът между Азис и Валери

"Виждал съм те как режеш дрехи на Philipp Plein... От нерви и яд. Карат се и Валери няма как да я засегне, няма къде да я удари и в дрехите... Започва да реже, а на мен ми става лошо. Реже един елек за 5000 евро и на теб ти става лошо", започва разказа си певецът, а Божинов отговаря:

"Вече не съм толкова емоционален. С годините човек олеква, омекваш като характер. Хората вероятно не знаят колко голямо сърце имам. Ти обаче ме познаваш от много години и знаеш за какво става въпрос, но повечето може би не виждат добротата ми. Не я крия умишлено, но явно трябва да се променя, за да се вижда. България има нужда от това нещо".

"Ти си един от мъжете, които съм виждал в живота си, които обичат най-силно. Дори не съм виждал мъж, който да обича колкото теб. Това, което съм виждал в очите и делата ти - съм го гледал по филмите и съм чел в книгите за него. За начина, по който обичаш - имам чувството, че нито един мъж не може така. Толкова изгарящо и на живот и смърт. Ти прощаваш всичко...", допълни по темата Азис.

Следете всички любопитни новини от света на спорта със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички