Антъни Иванов с нов мощен залп по темата със САЩ и забранените вещества


Антъни Иванов с нов мощен залп по темата със САЩ и забранените вещества
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

4620 0

Един от най-добрите български плувци през последните години - Антъни Иванов, сподели ново любопитно мнение около Световното първенство в Япония.

В понеделник той коментира сблъсъците в Фукуока на живо в социалните мрежи, като използва момента за свои разсъждения. Възпитаникът на американската образователна система на ниво "университети" обясни, че най-добрите плувци преминават през местните колежи.

Според него изключение правили спортистите, които приемат нерегламентирани вещества. Иванов смята, че те се криели по страните си, защото се налага някой да ги "крие".  

Мнението на Иванов

"Българското плуване стои на едно място. Понякога имаме изблици на нещо, но всяка държава се развива, докато стоим на едно място, колкото и гадно да звучи.

Реган Смит и Катрин Бекоф - и двете се подготвят в САЩ. Едната е в Стамфорд, другата в Северна Каролина. Както знаете, абсолютно всички топ плувци минават през американските университети, освен тези, които се крият по държавите си поради различни причини. 

Всички употребяват нещо и някой трябва да ги крие. Тези, които се крият - стоят по държавите си и обясняват как не знаят какво ще правят оттук нататък. Тези, които не ги е страх - отиват и показват на целия свят колко са добри", обясни по темата родният плувец. 

Вижте какво сподели по-рано Иванов за завръщането си в професионалното плуване!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички