Антъни призна какво е приемал в САЩ и обяви: Може да се завърна под друг флаг (ВИДЕО)


Антъни призна какво е приемал в САЩ и обяви: Може да се завърна под друг флаг (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

18777 0

Един от най-големите таланти в българското плуване през последните години - Антъни Иванов, направи нови признания около кариерата и плановете си за бъдеще. 

Той го стори на живо в социалните мрежи, където днес коментираше част от състезанията по време на Световното първенство в японския град Фукуока. 

Иванов се закани, че рано или късно ще се завърне на големия форум, след като може да изтърпи наказание до есента на 2024 година. Така той би изпуснал Олимпиадата в Париж след година. В допълнение той обясни и какво е приемал по пътя към успеха в САЩ, след като за пореден път се обяви против "химията". 

Коментарът на Иванов

"Според мен не е нужно да се използват каквито и да е вещества, за да бъдеш на високо ниво. Аз лично никога не съм използвал нищо и дори най-близките ми знаят, че не си пиех и възстановителните витамини. Винаги съм бил против и съм вярвал, че един спортист трябва да се възстановява сам, за да бъдат всички в равни условия. 

Оттам нататък - всичко е химия. Аз всички свои резултати съм постигнал единствено с кофеин преди старт. Всеки взема кофеин и помага, но той не е забранен. Аз започнах да го взимам на 20 години, след като отидох в САЩ заради натоварената програма. 

Не е нужно да взимаш забранени вещества, за да бъдеш на високо ниво. Просто са нужни доста бачкане, тренировки, лишения и да се раздаваш напълно. 

Връщам се догодина, септември месец. Ако не успеем да спечелим делото сега... Ще видим какво ще се случи, в момента обжалваме. Аз ще бъда на това място, на което наблюдаваме рано или късно. Въпросът е под какъв флаг ще бъда там", категоричен

Прочетете какво още каза Иванов наскоро за "зобането"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички