Антъни Иванов: Дано кажат истината, високопоставен човек ме заплаши пред малката ми сестричка


Антъни Иванов: Дано кажат истината, високопоставен човек ме заплаши пред малката ми сестричка
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

5551 0

Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов даде интервю, в което коментира любопитни теми. Там той говори и за заплахите, които са били отправени към него, и то пред семейството му - пред малката му сестричка.

Иванов призна, че те са дошли от високопоставен човек, но отказа да назове неговото име към този момент. Плувецът призова той сам да излезе и да разкаже какво се е случило.

"Да, получих заплаха. Не искам и няма за какво да се извиня. Единствено съжалявам, че момчетата от националния отбор не са застанали зад мен все още, защото те знаят, че трябва промяна. Надявам се в скоро време да излязат и те също да кажат истината. Рано или късно това трябва да се случи и да има промяна. Тази промяна аз я поисках още преди две години, когато всички момчета бяха наказани за допинг.

"Не мога да ви кажа от кого идват заплахите към мен. Той може да ви сподели. Надявам се да излезе и да сподели какво е казал, кога го е казал и защо го направи точно преди основната ми дисциплина. Това беше сериозен удар под кръста, имайки предвид, че близките ми бяха там. Дори малката ми сестричка чу тези заплахи. Засега обаче предпочитам да не казвам нищо и да се концентрирам върху плуването и да гледам към Олимпиадата в Париж" - призна пред БНТ.

Освен това Иванов сподели, че е невъзможно да се тренира в обстановка, в каквото е поставен. Все пак допълни, че далеч не се чувства сам срещу всички, тъй като много хора го подкрепяли и знаели истината.

"Ами не се тренира. Много е трудно да се готвя по време на всякакви такива премеждия с федерации, с БОК и с медиите. Въобще не мога да се фокусирам върху плуването. Засега се справям, но се надявам всичко това да спре, тъй като не ми е приятно да съм в центъра на разни скандали".

Не се чувствам сам срещу всички. Има много хора, които ме подкрепят и които знаят истината. Има обаче и такива, които само виждат изказванията и как ме представят в медийното пространство. Нямаше как да не си изтърва нервите рано или късно, защото това ви идва до гуша. Аз бях подложен на интервюта след всеки старт" - каза още той.

Неотдавна пък Антъни Иванов се върна към медалите, след като все реванш от Йосиф Миладинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички