ВИДЕО: Светът отново откачи по първото докосване на Берба, след като "спаси" дъщеря си


ВИДЕО: Светът отново откачи по първото докосване на Берба, след като "спаси" дъщеря си

33012 0

Все още неотказалият се официално от футбола Димитър Бербатов беше един от играчите с най-голям финес на терена. Цял свят е запознат с изключителните му отигравания, а в най-добрите си дни българският нападател беше считан за един от футболистите с най-добро първо докосване във фубола.

 

Днес голмайстор №1 в историята на българския национален отбор за пореден път доказа, че това умение няма как да бъде загубено, макар и в домашна обстановка. Докато си играе на "21", Берба пусна топакта зад гърба си и тя "застрашително" се насочи към дъщеричката му. Той обаче запази хладнокръвие, обърна се и с финес овладя отново топката, а момиченцето дори не разбра какво се случва.

Феновете веднага полудяха по видеото на Митко в "Instagram", а дори реномираната английска медия сподели клипчето в Twitter: "Първото докосване на Бербатов все още е абсолютна красота".

Само преди няколко дни Бербатов се включи в супер предизвикателство в социалните мрежи и ги "закри" с абсурдно изпълнение (вижте какво направи Бербатов тук). Ето и видеото, което в момента кара феновете да си припомнят колко финес имаше в играта на българина:

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама