Бербатов: Юнайтед не трябва да купува нови нападатели


Бербатов: Юнайтед не трябва да купува нови нападатели
Снимка: Facebook

6107 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение, че клубът не трябва да купува нови нападатели през лятото, тъй като може да постигне големи успехи и с тези, с които вече разполага. Нападателят похвали специално бившия си съотборник в Монако Антони Марсиал.

"Не съм треньор, така че не е моя работа да го казвам. Но мисля, че нападателите са достатъчно добри. Харесвам ги, особено Антони Марсиал, защото играх с него в Монако. Знам колко е добър", заяви Бербатов в отговор на въпроса дали смята, че грандът от Манчестър трябва да привлече нови нападатели за следващия нов сезон.

"Мисля, че той (Марсиал, бел.ред.) може да бъде още по-добър с правилните тренировки, отношение и напътстване от мениджъра Оле Солскяер. Защото той беше нападател, един от най-добрите в света, така че Антони може лесно да отиде при него и да поиска съвети. Например, как да вкарва, как да се движи. За да бъда честен, не мисля, че клубът се нуждае от някой нов в атака", допълни Бербатов, цитиран от Xinhuanet. Вижте в този материал какъв съвет даде Бербатов на оказалият се ненужен в Реал Мадрид Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички