Шарапова побърка Русия - излезе без бельо и с обувки с чорапи (ФОТО+ВИДЕО)


Шарапова побърка Русия - излезе без бельо и с обувки с чорапи (ФОТО+ВИДЕО)

38743 0

Най-добрата тенисистка на Русия и бивша номер 1 в света Мария Шарапова възбуди и разсмя страната си, след участие в тв шоу. Красавицата се появи без бельо и със странно облекло на 1 февруари в шоуто "Вечерний Ургант".

Маша се появи в патладжанена рокля с дълбоко деколте, а докато се движеше и накланяше на дивана срещу водещия, на всички зрители стана ясно, че блондинката не носи сутиен.

На феновете не им допадна роклята на тенисистката, но особено много те не харесаха как тя бе съчетала класически черни обувки с ток с чорапи.

"Сигурно това е някаква нова мода в САЩ", коментираха руснаците.

На страницата на "Вечерний Ургант" в Инстаграм заваляха десетки коментари за облеклото на бишата приятелка на Григор Димитров.

"Какъв е стилистът на Маша? Някой гей, който ненавижда жените ли", написа един от тях. "Тя винаги облича някакви такива странни рокли, все едно сама си ги шие", добави друг. "Роклята е кошмар", "Роклята й е абсурдна", "Маша, въпреки че има такава фигура, никога не е знаела как да се облича", редят феновете.

Повечето ползватели на Инстаграм все пак се възхитиха на ръста и красотата на Мария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички