Коя беше Джени Суши преди да стане супер популярна след целувката от Кубрат Пулев?


Коя беше Джени Суши преди да стане супер популярна след целувката от Кубрат Пулев?
Снимка: принтскрийн

35476 0

Не само България, но и цял свят говори за Кубрат Пулев. Това не се бе случвало от 2014 година насам, когато българският боксьор загуби с нокаут от Владимир Кличко. Но дори тогава името на софиянеца се появи в по-малко на брой материали в интернет, отколкото сега (Предположение, бел. ред.). И всичко това заради една целувка. Непоискана. Но направила такъв ПР и на двамата, че с обикновени рекламни средства би било невъзможно да се постигне. SportLive.bg ви запознава с Дженифър Равало, Джени Суши, Кралицата на голото суши или както и да се нарича азиатката, родом от Америка, която Пулев ще запомни за цял живот.

Равало е родена през лятото на 1978 или 1976 година, данните са противоречиви. Професиите ѝ са също толкова много, колкото са и имената ѝ - журналист, предприемач и готвач. Собственик е на фирмата "Naked Sushi". Завършила е Института за суши готвачи в Калифорния. Прави бизнеса си по съвет на приятелка и от силна амбиция.

Първата си работа жената с филипинска кръв започва в суши-ресторант в Лагуна Бийч. След като го напуска, никой друг ресторант не иска да я наеме, защото е жена, според думите ѝ.

ПАЛАВАТА СУШИ ТЪРСЕШЕ СИ "ГУШИ", АЛА КОБРАТА ЩЕ Я ЗАПУШИ

Веднъж ѝ било казано, че няма да си намери друга работа, различна от служител в супермаркет, тъй като нямало суши готвач жена. Вместо да се почувства засрамена и да се демотивира, дамата го приема като предизвикателство и когато се запознава с концепцията на голото суши, се заема с две ръце с него. Основната цел на "Su She Art" е да помогне за планирането и обслужването на уникални събития, "които оставят трайно впечатление". "She", защото тя е жена и защото наема най-вече жени.

Макар да не е нужно да споменаваме, тъй като всички вече го знаят, но бизнесът на Равало се състои в това да приготвя суши и сосове, които да се поставят върху бамбуково листо върху тялото на гола жена-модел, а гостите на събитието, в което Дженифър участва, си хапват вкусотията директно от тялото на моделите. Трябва да се отбележи, че тялото на репортерката също е било "чиния" за суши.

"Когато започнах с голото суши, много хора не ме приеха насериозно. Получих много присмех, хейт имейли и хейт коментари в социалните мрежи. Когато започнах да организирам събитията си в салоните и клубовете, беше трудно да се справям с безскрупулни промоутъри, мениджъри и нечисти собственици на клубове", признава госпожицата. Нейното "Su She Art" стартира на фермерския пазар в Коста Меса. Продава суши и сосове. Докато приятелка не ѝ подшушва за голото суши.

"Su She Art" предлага меню по поръчка, шефката му купува само най-добрите съставки, а също така има меню за вегани. Печели титлата "Препоръчан готвач" на ласвегаския фестивал на виното и храната в SLS Hotel and Casino. Обслужвала е "Златния глобус" в Лос Анджелис, сватби на знаменитости, благотворителни и корпоративни събития. Хвали се също, че е печелила битката за най-добър готвач на Disneyland’s OC chef table.

Любимият актьор на г-ца Суши е Леонардо Ди Каприо, а актриса - Натали Портман. Обича шопинга, пътуванията и пеенето, а любимият ѝ град е Париж. Споделя, че качествата, които според нея са от съществено значение за успеха, са постоянството, устойчивостта и обичта към онова, което прави. "А, и подкрепата от семейството", добавя съблазнителката.

Интересно е да се спомене, че в Южна Калифорния Дженифър е абсолютно неизвестна в боксовите среди. Директорът на TSS West Coast Bureau Дейвид Авила, който не пропуска боксово събитие, споделя, че никога досега не е бил чувал за нея. Американски репортер, който нищи историята с целувката, споделя пък, че не е чувал за нейния работодател - "Vegas Sports Daily", като го определя като издание, "съществувало в пълна неизвестност преди този инцидент". Според приятелката на Кубрат - Андреа, Джени Суши е тази, която трябва да бъде съдена. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички