Андреа: Това убива Кубрат, трябва да съдят Суши за уронване на престижа!


Андреа: Това убива Кубрат, трябва да съдят Суши за уронване на престижа!
Снимка: Facebook

23379 0

Дългогодишната приятелка на Кубрат Пулев - Андреа, защити решително боксьора след скандала с целунатата от него репортерка Джени Суши. Певицата заяви, че спортистът страда много след наказанието, което Суши му издейства - отнемане на лиценза му за територията на щата Калифорния. Според Андреа палавата репортерка е тази, която трябва да бъде съдена.

"Това е много сериозно. Това е неговият живот. Смятам, че случващото се е изключително несправедливо, убива го. Боксът е неговият живот и наказание като това го смазва. Той е жертвата! Тя трябва да бъде съдена за уронване на престижа. Това е сериозно", заяви Андреа пред "The Sun".

Както е известно, заради импулсивната целувка на репортерката Пулев може да бъде осъден и кариерата му да даде заден ход. Според Daily Mail случаят може да отнеме месеци за разрешаване, което би застрашило важните мачове, които му предстоят. Най-вече този срещу Антъни Джошуа за световната титла. Какво още каза в защита на любимия си Андреа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички