Палавата Суши търсеше си "гуши", ала Кобрата ще я запуши


Палавата Суши търсеше си "гуши", ала Кобрата ще я запуши
Снимка: Instagram

18896 0

И сега какво се случва? Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е обвинен в "сексуален тормоз", тъй като целунал "журналистка" в САЩ. Палавата Джени Суши останала обидена и потресена от това, което Кобрата ѝ "причинил" и за това ще търси правата си в съда, като тя и адвокатката ѝ Глория Олред твърдят, че не искат да навредят на кариерата на софиянеца, а просто той "да си получи заслуженото".

Като за начало, лично аз нямам никакъв проблем в това човешките права да бъдат защитавани, за да може всеки от нас да живее спокойно и без страх, без значение в кое кътче на планетата Земя се намира. Това, което се случва в САЩ обаче започва да минава всякакви граници. Джени Суши и адвокатката ѝ се опитват да ни убедят в това, че един мъж, който целува една жена, извършва сексуален тормоз над нея. Представете си да излезете на среща с момиче и преди първата ви целувка, вие да я попитате дали тя би имала нещо против да я целунете, защото в противен случай на другия ден може да получите призовка, а след месец да бъдете осъден като сексуален насилник. Абсурдно!

Още по-абсурдно е това, че жена, която прилича на какичка от филми за възрастни (мъжете ще разберат защо избрах точно тези цветове за фон - б.а.), ще опита да съди най-добрия ни боксьор за "сексуален тормоз". В този момент от писанието си ще помоля жените да прескочат следващите няколко реда. Мъже - погледнете добре госпожица Джени Суши, сложете си ръка на сърцето и признайте какво бихте си помислили за нея, след като видяхте как се държи по време на партито на братя Пулеви след победите им в Калифорния. Лично аз, а също и приятелите ми, споделяме мнението, че Джени Суши повече прилича на съблазнителка, която е пратена в Коста Меса, за да разчупи ледовете, а и не само тях, между здравите мъже, които се събират на празненство по случай успехите си на ринга.

Отново погледнете въпросната "журналистка" от глава до пети - вижте как бе облечена по време на интервюто си с Кубрат, а също и на вечерята след това. В България за жени с подобна визия и подобно държание има една дума с 5 букви, която много често използваме и е най-лесно да я римуваме с "урва". Това е жена, която всеки с малко повече възможности, може да си поволи да има за една вечер, а на другия ден тя просто ще си тръгне, без обяснения и с мисълта, че е просто "журналистка".

И още веднъж отделете няколко секунди, за да се вгледате в изисканата госпожица Суши. Виждали ли сте някъде по света журналистка, която е облечена по този начин? Виждали ли сте журналистка, която разюздено се клати върху скута на непознат, сякаш двамата са в спалнята - голи. Да, това е въпросната Джени Суши, която в същия този видео материал уплашено пита дали няма някакви записи след това да бъдат разпространени в интернет. Точно така, това е журналистката Джени Суши, която към днешна дата е изключително унизена, опетнена, погнусена, отвратена и съсипана от целувката на Кобрата. А нека все пак си припомним, че самата тя прие с усмивка случката, след което радостно извика "Alright".

Точно така, това е историята за изключително притеснителната Джени Суши, която в България вече спокойно можем да наричаме Сушана. Сушана, която толкова силно мечтаеше да не е сама и да набере популярност, а защо не и някой друг лев, че реши да прибегне до изключително решение. С него тя не само ще унижи себе си още повече, макар че не вярвам това да е възможно, а в същото време ще направи такава рекламна кампания на Кубрат Пулев, че след края на съдебния процес българинът ще може гордо да извика - "Alright - ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички