ВИДЕО: Спряха мач в Нидерландия, след като фен окъпа съдията с бира


ВИДЕО: Спряха мач в Нидерландия, след като фен окъпа съдията с бира
Снимка: GettyImages

2196 0

Голям скандал беляза мача от 30-ия кръг на Ередивизи между Грьонинген и НЕК Ниймеген, провел се в събота, 22 април. Двубоят не продължи и 20 минути заради инцидент с асистент съдията.

През първото полувреме фен от трибуните хвърли пластмасова чаша с бира по асистента. Тя го уцели в гърба и арбитърът беше обилно полят с пенливата напитка. Реферът Рихард Мартенс моментално спря срещата и изведе двата отбора от терена.

Агресивният фен беше открит бързо и задържан. Той беше посочен от седящите около него привърженици. Един от тях дори му удари шамар. Нарушителят се оказа 18-годишен, дошъл от Белгия. Той е бил арестуван и след това освободен в неделя.

Интересното е, че инцидентът с бирата се повтори в неделя по време на мача между ПСВ и Аякс (3:0). Този път обаче хвтрлената от трибуните чаша не уцели никого. Мачът беше прекъснат само за 15 минути.

Двубоят между Грьонинген и НЕК пък беше изигран снощи и завърши с победа с 1:0 за гостите. А ето какъв комичен червен картон получи най-добрият вратар в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички