ВИДЕО: Огнен ад - Ренди Ортън подпали Брейт Уайът с бензин и клечка кибрит


ВИДЕО: Огнен ад - Ренди Ортън подпали Брейт Уайът с бензин и клечка кибрит
Снимка: Guliver/GettyImages

6504 0

2020 година беше тежка за милиарди по света и милиони компании, но една от тях безспорно не е Световната кеч федерация, която увеличи драстично своята аудитория и своеобразно завърши годината с истинско зрелище, за което продаде стотици хиляди "pay per view" пакети и определено не разочарова. А в главното събитие Ренди Ортън се изправи срещу Брейт Уайът в "огнен ад", който завърши със запалването на "трупа" на Уайът. 

Докато цялата вечер беше излъчена на живо, главният двубой е бил записан по-рано, за да може да гарантира максимално зрелище у зрителите, платили си пакетите в САЩ, за да гледат най-чаканото кеч събитие от месеци наред. 

Двамата направиха истинско зрелище, в което крайната цел беше една - един от двамата да запали своя опонент, за да спечели титлата на WWE. Изглеждаше така, сякаш Ортън ще загуби, но в края на битката коженото яке на Уайът се запали, а Ортън използва това, за да обърне развоя на двубоя, да нанесе легендарното си R.K.O, и за финал запали тялото на Уайът. 

Разбира се, това не се случи "наистина", тъй като двамата са репетирали с месеци това, което видяха феновете, а накрая Ортън е запалил "манекен", който е бил облечен досущ като Уайът, включително и със сценичния грим, с който Уайът се би. Ето и какво точно се случи: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички