"Мбапе в Нюкасъл срещу 5 кладенеца петрол": Най-култовите първоаприлски шеги във футбола!


"Мбапе в Нюкасъл срещу 5 кладенеца петрол": Най-култовите първоаприлски шеги във футбола!
Снимка: Getty Images

3832 0

Денят на шегата даде възможност на много фенове (и медии) да развихрят въображението си и да пуснат лъжливи новини относно бъдещи сензационни трансфери на едни от най-желаните и известни футболисти в момента. 

Килиан Мбапе, Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Ерлинг Холанд са само част от "жертвите" на тези постове, някои от които са доста сполучливо направени. SportLive ви представя няколко от тях:

Килиан Мбапе в Нюкасъл срещу бонус от 5 кладенеца с петрол

За крилото на ПСЖ, което е все по-тясно свързано с преминаването си в Реал Мадрид, бе публикувана информация, че е подписал с Нюкасъл Юнайтед, като не е тайна, че милиардери от Саудитска Арабия придобиха клуба в началото на сезона. Заплатата му е 1 милион паунда на седмица за срок от 5 години. Също така французинът получава и бонус 5 петролни находища и музей за костенурки, построен в негова чест. Постът е придружен и от доста реален колаж на Мбапе с екипа на "свраките".

Кристиано Роналдо в Бразилия

За Кристиано Роналдо пък бе написано, че е разтрогнал с "червените дяволи" и е подписал с бразилския клуб Вашку да Гама, отново придружен от снимка на футболиста с тениска на клуба. 

Меси обратно в Барселона

Разбира се, в коментарите под постовете са от фенове, които истински се забавляват на първоаприлските шеги, но има и такива, които вярват на тези "новини". Може би поради тази причина информация за Лео Меси, който гласи, че аржентинецът се завръща в редиците на Барселона бе изтрит, още преди да е минал и един час от публикуването му. 

Заради Роналдо: Манчестър Юнайтед пита за Десподов 

В социалните мрежи не липсваха шеги и за българския национал Кирил Десподов, който преди дни се прочу с нелепото си решение да си свали фланелката след гол срещу Хърватия, заради което бе изгонен. Десподов отпразнува гола си в стила на Кристиано Роналдо и след това получи червен картон. Случката стигна чак до британския таблоид The Sun, който се подигра по култов начин на Десподов (ВИДЕО).

Ето как Манчестър Юнайтед отправи запитване за футболист №1 на България Кирил Десподов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички